Fridays unlimited

Iedere vrijdag van 17.00 t/m 22.00 uur voor maar € 25,- per persoon (excl. drank)

Fridays unlimited, hoe het werkt:

  • De gerechten van de Fridays kaart worden in een kleine vorm geserveerd.
  • Tot 22:00 uur kun je één gerecht naar wens per keer bestellen.
  • Het volgende gerecht kan pas besteld worden als het vorige is genuttigd.
  • Bestel maximaal 4 verschillende gerechten per tafel.
  • Kies zoveel gangen en bijgerechten als je wilt.
  • Je betaalt voor de gerechtjes en bijgerechten die je besteld hebt.
  • Het bedrag wordt per tafel berekend. Is het totale bedrag groter dan het aantal personen x € 25,- dan blijft het bedrag € 25,- per persoon. Voor 4 personen betaal je dus maximaal € 100,- (uitgezonderd nagerechten).
  • Het Fridays Menu is alleen per tafel te bestellen.

€ 4,50 per gerecht

Supke met pit
Tomatensoep met spekjes en basilicumpesto

Soep van de dag
Vraag aan de bediening welke soep we vandaag serveren

Kroketje Espanol
Gefrituurde chorizokroketjes met Chili-knoflooksaus

Wings of Fire
Gemarineerde kipkluifjes met Chilisaus

Trio van garnalen
Garnalenloempia, garnalenbeignet en een garnalenkroketje met knoflooksaus

Fiesta Mexicana
Nacho’s met pulled pork, gegratineerd met kaas

Calamaris
Inktvisringen met knoflooksaus

Ham met meloen
Serranoham met meloen

€ 5,75 per gerecht

Koppers 1.0
Salade met in ketjap gebakken kip, appel, ananas en een romige knoflookdressing

Carpaccio ‘Strega Bianca’
Rundercarpaccio met rucola, Weerter Gran Cru, pijnboompitjes en truffelmayo

Vis a Vis
Gerookte zalm let en gerookte forel, met toast, appel, rode bietencompote en piccalillycreme

Kip of (past)ei?
Pasteitje met kippenragout en mergelchampignons

Pasta Scampi
Spaghetti met scampi’s, seizoensgroenten en een romige kruidensaus

Voortruffelijk
Ravioli van bospaddenstoelen met truffelsaus en Parmezaanse kaas

Buikje vol
Salade met buikspek, sinaasappel, walnoten en balsamicovijgendressing

Italiaanse Toast
Toast met gebakken champignons, rucola, truffelmayo en Parmezaanse kaas

€ 7,00 per gerecht

Secreto Iberico
Secreto Iberico, met mosterdsaus en kersenchutney

Bruudje Pulled Pork
Broodje met langzaam gegaard varkensvees, zuurkool, gebakken uitjes en hotdogsaus

Bavette man!
Gebakken bavettesteak met marsalasaus en seizoensgroenten

Et beste eroet gevesj
Scholfilet met rode bietencompote, geroosterde spruitjes en mosterdsaus

Langzaam gaar ware
Runderstoof met champignons, zilveruitjes en Gouverneur Dubbelbock

Bijgerechten € 3,00 per gerecht

Mandje brood met kruidenboter
Puntzak “oer”friet met mayonaise
Portie aardappelkroketjes

Liever een gewoon hoofdgerecht?

Dan heb je de keuze uit onderstaande gerechten. Ze kunnen gecombineerd worden met een gerecht van de Fridays kaart als voorgerecht.

Salade Koppers Groot € 11,50
Salade met in ketjap gebakken kip, ananas, appel en een romige knoflookdressing (geserveerd met brood en kruidenboter)

Bavettesteak € 16,00
Gebakken bavettesteak met marsalasaus, seizoensgroenten en frietjes

Amerikaanse Burger XXL € 13,00
250-grams burger met pulled pork, sla, jonge kaas, gefrituurde uienring, gerookte BBQ-saus en salade (met frietjes € 15,-)

Pasta Scampi € 14,00
Spaghetti met scampi’s, seizoensgroenten en een romige kruidensaus

Zin in een nagerecht of een kopje koffie?

Maak dan een keuze uit onderstaande gerechten.

Dame Blanche € 3,95
Vanille-ijs met nootjes, chocoladesaus en slagroom

Bokkepootjesparfait € 3,95
Parfait van Bokkepootjes – Nederweerter likeur crème – slagroom

Chocoladeverleiding € 5,95
Chocoladetaartje – chocolade-ijs – vanillesaus – slagroom

Borekieësplenkske € 6,50
Kaasplankje met 4 soorten boerenkaas en bijpassend garnituur

Irish Coffee € 4,75
Koffie met whiskey en slagroom

Koffie 43 € 4,75
Koffie met likeur-43 en slagroom