Skip to main content

De Kleine Winst Top 100!

12 jaar na de eerste!

Op zondag 29 december presenteert Eetcafé De Kleine Winst in samenwerking met Disco Haro wederom De Kleine Winst Top 100.

Het begon allemaal op 28 december 2007, toen Paul van der Sande zijn 10-jarig jubileum vierde als uitbater van De Kleine Winst: de allereerste Top 100 zag het dag- en avondlicht. Inmiddels zijn we toe aan de 10e editie (we hebben een paar jaar overgeslagen, vandaar), een heus jubileum dus. En dat doen we wederom met een avond vol fijne muziek, aardige mensen, alvast de beste wensen, kalme overpeinzingen, geestdriftige gesprekken, een drankje hier, een drankje daar en vooral dus erg veel goeie muziek!

Net als alle voorgaande edities wordt de Top 100 samengesteld door jullie: (muziek)liefhebbers uit Nederweert, maar ook uit verre omstreken en buitenlanden, door huidige, voormalige en toekomstige (vaste) klanten en toevallige passanten van De Kleine Winst. Iedereen is welkom om mee te doen! De keuzelijst van een slordige 2400 nummers is ook dit jaar weer opgefrist en aangevuld met nieuwe liedjes waaruit jij 10 nummers kunt kiezen, waarvan jij vindt dat ze niet mogen ontbreken in de DKW Top 100. Zie inzet hieronder voor een overzicht van de spelregels.

Klik hier voor jouw deelnameformulier.

Je bent van harte welkom om dit evenement live mee te maken op zondag 29 december vanaf 16:00 uur in De Kleine Winst. De afgelopen edities hebben aangetoond dat de uiteindelijke 100 nummers een bonte verzameling liedjes vormen. Gouden ouden, nieuwe sterren, vergeten klassiekers, van jong tot oud, vaak bekend, soms ook niet. We trappen af om 16:00 uur met nummer 100 en we tellen af naar nummer 1 die we ergens tussen 12 en 1 uur verwachten!

Tot ziens op zondag 29 december!

 


Aanmeldformulier en keuzelijst:

Aanmeldformulier: https://nl.surveymonkey.com/r/3MH33WT

Keuzelijst: https://1drv.ms/x/s!AuNDGsRxN8Bpi0csYBy66cmmvUod?e=FgpDky


Playlist 2018:

Spotify playlist van Top 100 – 2018: https://open.spotify.com/playlist/7nGZ4rqHzaApWQX53VkfNQ?si=TKvDj0GyScqhjHa7NuJ3aA