Skip to main content

Eetcafé De Kleine Winst opent virtueel café De Aanwinst!

Al vanaf 16 maart zijn de deuren van ons eetcafé gesloten en voor 1 juni mogen ze sowieso niet open. Gezondheid boven alles, maar dat betekent niet dat we onze gasten niet ontzettend missen.

Daarom opent op zaterdag 9 mei virtueel café De Aanwinst zijn deur. Vanaf 20.30 uur kan iedereen thuis voor de buis of de laptop “aanschuiven” aan de bar van ons café.

Op Youtube deel 1

Op Youtube deel 2

Paul zal zijn kasteleinsrol op zich nemen en Naard neemt plaats aan de bar. Er kunnen plaatjes worden aangevraagd (ja, zelfs van Ajax), vaste gasten komen door middel van een videoboodschap aan het woord en natuurlijk wordt er heel veel “schele zeiver” verkondigd. Uiteraard horen we ook graag hoe het met jullie gaat, dus wanneer je leuke boodschap hebt; spreek deze in of maak een leuke video (horizontaal opgenomen) en verstuur deze naar info@eetcafédekleinewinst.nl.

Of stuur een leuke anekdote in! De bieren uit het bierpakket worden besproken, en niet te vergeten opgedronken. Kortom; het belooft een speciale avond te worden in het nieuwe virtuele café De Aanwinst!

Om de avond compleet te maken (en om ons een beetje te steunen in deze toch wel moeilijke tijd) is het mogelijk om verschillende pakketten met daarin heerlijke hapjes en drankjes te bestellen. Deze pakketten zullen worden bezorgd (tijdstip in overleg) op zaterdagmiddag 9 mei.

Hopelijk “tot dan”!

Pakketten

Peggy

hapjes* met een fles zoete witte wijn (eventueel met ijs ?) € 24,50

Carla

hapjes* met een fles droge witte wijn € 24,50

Trea

hapjes* met een fles droge witte wijn en 3 flessen Erdinger € 36,50

Berlinde

hapjes* met een fles wijn en 3 shotjes € 31,50

Sjaak

hapjes* met een bierpakket (5 soorten) € 27,50

Steut

hapjes* met een bierpakket (5 soorten) en 3 shotjes € 34,50

Paulus

hapjes* met 5 flessen Lindeboom € 22,50

Beer

5 speciaalbieren inclusief een gouverneur proefglas. € 17,50

Nacho’s kit

(eenvoudig thuis in elkaar te zetten, oven nodig) € 5,50

Snacks

mix van luxe gefrituurde hapjes (15 stuks, frituur nodig) € 7,50

* de hapjes zijn berekend voor 1 persoon. Wil je graag extra bestellen? Voor € 12,50 per persoon zijn er extra hapjes te bestellen;

kaasblokjes – peelham met meloen – tomaat mozzarellaspies – kipspies – gehakballetjes – knoflookgarnalen – wrapje carpaccio – tonijnsalade – brood met smeersels

Bestel je pakket!

  Naam (verplicht)

  E-mail adres (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Straat en huisnummer (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Geef hier je gewenste bestelling en aantal door (verplicht)