Skip to main content

PROGRAMMA

In de laatste week van het jaar vindt traditiegetrouw onze feestweek plaats. Ook dit jaar hebben we een mooi programma samengesteld, met genoeg ruimte voor heerlijk eten, leuke activiteiten en gezellige feestjes.

Zien we je één van deze dagen?

Wil je graag reserveren voor één van onze activiteiten?
Reserveer dan hier of bel naar 0495-633180.

KERSTAVOND EN EERSTE KERSTDAG

Kerstavond en Eerste Kerstdag staan in het teken van ons Christmas Unlimited arrangement. Wil je graag komen genieten van heerlijke kleine gerechten? Op Kerstavond zijn er nog enkele plekken vrij.

De kosten voor het Christmas Unlimited arrangement bedragen €49,50 voor volwassenen en €21,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Eerste Kerstdag is ons café vanaf 22.30 uur geopend om te borrelen.

TWEEDE KERSTDAG

Tweede Kerstdag zijn we vanaf 13.30 uur geopend. Je bent op deze dag welkom om te komen genieten van een borrelarrangement of een tapas-to-share menu.

𝗕𝗼𝗿𝗿𝗲𝗹𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁: luxe borrelplank, inclusief 3 speciaalbieren of glazen wijn (€ 32,50 p.p.)

𝗧𝗮𝗽𝗮𝘀 𝘁𝗼 𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲: luxe tapasgerechten, geserveerd in 2 rondes (€ 29,50 p.p. excl. drank)

𝗠𝗮𝘂𝗿𝗶𝗰𝗲 (voormalig Anderkovver) zorgt voor de muzikale omlijsting.

Uiteraard ben je ook welkom om zonder arrangement te komen borrelen.

Het is op deze dag niet mogelijk om van onze lunch- en dinerkaart te bestellen. De hapjes van onze borrelkaart zijn wel te verkrijgen. De keuken is geopend tot 19.00 uur.

Klaar met tafelen? Vanaf 21.00 uur draaien DJ’s Patrick en Rolf jouw Kerst “naar de knoppen” op de Faute Körst Party. Doe je foutste kleding aan en ga deze avond helemaal los!

27 DECEMBER

Woensdag 27 december kun je komen mee quizen op onze muziekquiz XXL.

Verwacht een groot spektakel, met live muziek van de band Join-in en diverse andere acts. Je kunt deelnemen in teams van maximaal 6 personen.

Inschrijving = € 50,00 per team (inclusief hapjes). De hoofdprijs is een cadeaubon van De Kleine Winst t.w.v. € 125,00. De quiz start om 19.30 uur.

Presentatie Bas Poels.

28 DECEMBER

Op donderdag 28 december kun je komen genieten van de DKW Top 100, door HuisDJ’s Disco Haro.

We starten om 12.00 uur en rond 23.00 uur zal de nummer 1 ten gehore worden gebracht. Daarna gaan we nog even door op Disco Haro’s Afterparty.

Lunchen en dineren is deze dag gewoon mogelijk.

Natuurlijk hebben we jullie hulp nodig bij het samenstellen van de Top 100. Hoe je jouw bijdrage kunt leveren maken we zeer binnenkort bekend. Houd onze socials en deze website in de gaten!

30 DECEMBER

Zaterdag 30 december viert DJ JeePee zijn 25-jarig jubileum met het grootse feest Atmozzfeer.

DJ Robin Roxx, DJ William, DJ Vok, DJ Ogre, DJ Unforgiven en natuurlijk DJ JeePee gaan er een geweldig feest van maken.

Aanvang is om 18.00 uur.

OUD EN NIEUW

Op Oudjaarsdag is onze keuken geopend tot 17.00 uur.

In de avond is er weer ons Oud en Nieuw arrangement. Van 20.00 tot 00.30 uur bieden we een avond vol amusement. Test je kennis over 2023 onder leiding van Stefan Wolter. Ook zal hij met zijn optredens de juiste sfeer brengen. Natuurlijk is ook het Rad van Fortuin weer aanwezig.

Deelname aan het arrangement kost € 41,50 per persoon. Daarbij zijn inbegrepen drankjes van 20.00 tot 00.30 uur (pils, huiswijnen, frisdranken, Liefmans, Radlers, Erdinger en koffie en thee, hapjes, en ook een oliebol en glaasje Prosecco om 00.00 uur.

Het café is vrij toegankelijk. Na 00.30 uur gaan we natuurlijk nog even door tot in de vroege uurtjes en kan iedereen aansluiten die graag mee wil feesten.

NIEUWJAARSDAG

Op Nieuwjaarsdag zijn we geopend vanaf 15.00 uur.

Vanaf 16.00 uur kun je genieten van de muziek van F.A.R.T.

Onze keuken is op deze dag gesloten.

Reserveren

Wil je graag reserveren voor één van onze activiteiten?

Reserveer hier of bel naar 0495-633180.

Reserveren