Skip to main content

Heb je het al voorbij zien komen? Nederweert heeft dit jaar een nieuw carnavalsevenement erbij, en wij organiseren mee!

Op zaterdag 11-11-2023 wordt het carnavalsseizoen op spetterende wijze geopend en wel op het Raadhuisplein in Nederweert. Bepart Events, Guulke eten en drinken en Eetcafé De Kleine Winst hebben samen besloten de handen in een te steken voor een unieke samenwerking met als doel om de vastelaovendj groots te beginnen.

👉 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮
Een heus pleinfestijn in Nederweert waarbij een groot gedeelte van het programma al bekend is. Toppers van de Limburgse muziek zoals Big Benny, Marleen Rutten, Toddezek, W-Dreej, Moerepetazie, Graotekoeër en John Tana betreden op deze dag het nieuwe podium in Nederweert. Zelfs een uitvlucht naar een artiest die de Limburgse taal niet machtig is. Jan Biggel, landelijk bekend met grote hits, wil komen genieten van de opening van vastelaovendj zoals alleen Limburgers dat echt kunnen. The Deejays zullen de hele dag aanwezig zijn om de hossende menigte van een topdag te kunnen voorzien.

👉 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀
Tickets zijn nu te koop. Koop ze nu uiterlijk Half Vasten, op zaterdag 18 maart 2023, voor een speciale prijs van € 11,11. Na de 18e zijn de tickets voor € 13,11 te koop. Je kunt de tickets bestellen via https://shop.eventix.io/

De organisatie roept de vastelaovendj verenigingen van de regio op om mee te denken en of bij te dragen aan dit nieuwe concept. “Alle ideeën zijn welkom”, aldus Paul van der Sande van De Kleine Winst. Ook zijn er voor verenigingen speciale ticket tarieven, want zonder alle inzet van de verenigingen geen vastelaovendj. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement.

ALAAF!!!

3 Reacties

Plaats een reactie