Skip to main content

Feestbeesten en feestbeestinnen. Noteer in je agenda: vrijdag 23 t/m dinsdag 27 augustus – Neewieërt kermis. The place to be om een paar dagen compleet uit je plaat te gaan! Ook dit jaar serveert het Horecaplein Nederweert weer een grandioos programma voor iedereen. Check die line-up hieronder. Afijn… jij snapt het wel!

Vrijdag 23/08
Vrijdagavond. 20.30 uur. Het is zover beste 90’s lovers! We gaan los om terug in de tijd te gaan met de beste toppers uit de jaren ’90. Haal je Tamagotchi maar van stal, werp die flippo’s in de lucht en start met hakken en zagen! It All Started In The Nineties tilt de kermisvibe tot een hoger niveau dit jaar. Jullie dopaminelevels schieten spontaan nog een keer omhoog als DUNE begint te draaien. Eén en al hardcore vibes! Met deze hitmachine ga je in rap tempo terug in de tijd … 100% feest dus!

Zaterdag 24/08
De tent gaat vanaf 21.00 uur op z’n kop met de mannen van Hard2Get. Voor ieder wat wils. De beste tracks van een genre in één medley. Geen tijd om naar adem te happen. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie achter elkaar. Daarna meezingen met alle classics van vroeger. Het Hollandse lied of Hardstyle meestampers. Alles brengt Hard2Get met vuur en passie. Fris en explosief walsen deze vrienden jouw feest plat. Laat je gaan, because It’s Never 2 Late 2 Party!

Zondag 25/08
Zondagmiddag vanaf 15.30 uur laat The Classics Revival Band gouwe-ouwe tijden herleven. Met natuurlijk hun grootste hits. Maar ook met klassiekers van The Moody Blues, The Who, Cliff Richard, The Shadows, The Cats, The Byrds, The Eagles, Simon & Garfunkel, Wings en nog veel meer! Geen Volendamse palingsound, maar Stramproyse vlaaiensound!
Zondagavond ga je uit je dak op de grootste hits uit de jaren ’70 en ’80! Fever Of Life brengt vanaf 20.30 uur nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands. Haal je fluorkleding en leggings maar uit de kast en maak je haardos stijf van de haarlak, want het is tijd voor een funky party!

Maandag 26/08
Maandagmiddag starten we om 15.00 uur met ouderwetse gezelligheid tijdens het matinee. Duo Torkest weet altijd de juiste toon en sfeer te treffen. Een eindeloos repertoire gecombineerd met show en humor. Dat is pas het échte kermisgevoel toch?
Maandagavond nemen ook dit jaar de muzikale duizendpoten van anderkovver het podium over om 21.00 uur. Een band die het verschil maakt. Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn dé ingrediënten om die feesttent plat te krijgen. Je gaat je afvragen hoe het kan dat vijf totaal verschillende kerels elkaar zó goed aanvoelen op het podium… Gewoon meemaken dus!

Dinsdag 27/08
Afsluiting van de kermis. Laatste dag om te genieten van de attracties, gezellig een terrasje te pakken en na te praten over de 4 geweldige kermisdagen!

Alle dagen gratis entree.
Binnen bij Eetcafé De Kleine Winst en Cafe matchpoint gaat het feest alle dagen tot 03:00 uur door.