Skip to main content

Het aftellen is begonnen – over ruim twee weken mogen we er met z’n allen weer een geweldig feest van maken: Nederweert kermis!

Nederweert Kermis zal weer een kermis worden zoals we dat gewend waren van voor de coronapandemie. Zowel in Nederweert als in Budschop zullen weer diverse kermisattracties worden geplaats, met vertier voor jong en oud. De Kleine Winst/Aanwinst en Guulke zorgen ervoor dat het horecaplein alle kermisdagen weer bol zal staan van optredens voor jong en oud.

Vrijdag 26 augustus

Vrijdagavond start het programma om 21.00 uur met feestband Effe Serieus. Serieus doen is niet aan de orde, dat doe je maar doordeweeks op je werk. Bereid jezelf voor op een dijk van een avond met verkleedpartijen, winacties, verzoekjes en sing-a-longs. Een knotsgekke avondvullende show vol energie en passie. Op de bühne voelen de heren zich als een vis in het water, ze switchen werkelijk tussen alle tempo’s en genres. De meest herkenbare nummers vliegen je om de oren. De gezelligste meezingers worden ingezet. Met een flink arsenaal aan confetti en goodies toveren ze ieder feest om tot een heus Party Walhalla.

Zaterdag 27 augustus

Het feest op het horecaplein gaat op zaterdagavond om 21.00 uur gewoon weer verder met de top band UNITE.

Met passie en vol energie brengt UNITE originele mixes, de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers van nu, classics of Nederlandstalig. En dat verpakt in geweldige interactieve show vol spektakel. Door de aanstekelijke energie van de 5 leden van UNITE, krijgt iedereen zin om te feesten. Je ontkomt er niet aan; je moet bewegen!

Zondag 28 augustus

Als vanouds is de zondagmiddag gereserveerd voor de hele familie met vanaf 15.00 uur een topoptreden van Maurice (ex-bandlid van Anderkovver). Wie Maurice kent, weet al dat het feest zal worden op het horecaplein.

Voor de snelheidsduivels is de formule I race te zien op grote schermen bij de Aanwinst binnen.

Vanaf 18.00 uur neemt DJ Henk van Gog (The Deejays) het stokje over van Maurice. Henk van The Deejays behoeft geen introductie meer, hij maakt er voor jong en oud overal een feestje van.

Vanaf 21.00 uur krijgen The Deejays versterking van de JACKFIRE, de vier talentvolle muzikanten die een unieke live show creëren dankzij jarenlange ervaring. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 topmuzikanten. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest! In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Maandag 29 augustus

Maandagmiddag staat FROM USA op de bühne. Deze band laat het publiek gegarandeerd swingen met de mooiste hits uit de jaren 60, 70 en 80.

Vanaf 18.00 uur zorgt de bekende entertainer DJ Maurice Fermont voor de juiste Kermis sfeer. En kermismaandag zou kermismaandag niet zijn, als de muzikale duizendpoot en alom bekende band Anderkovver het avondprogramma niet zou vullen.

Anderkovver is een band die het verschil maakt. Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn dé ingrediënten om het horecaplein plat te krijgen. Je gaat je afvragen hoe het kan dat vijf totaal verschillende kerels elkaar zó goed aanvoelen op het podium… Gewoon meemaken dus!

Dinsdag 30 augustus

Laatste dag om te genieten van de attracties, gezellig een terrasje te pakken op het horecaplein en na te praten over de 4 geweldige kermisdagen. Om de kermis goed af te sluiten zal bij de Aanwinst vanaf 20.00 uur Maurice (ex bandlid van Anderkovver) optreden. Maurice zorgt voor een fantastisch avond, zoals alleen Maurice de juiste sfeer kan maken.

Plaats een reactie