Skip to main content

Disco Haro en Eetcafé De Kleine Winst presenteren zondag 28 december 2014 de 51e editie van;

“De Kleine Winst Top 100”

Ter meerdere ere en glorie van het feit dat Paul van der Sande in 1997 als uitbater van de Kleine Winst een veelbelovende toekomst tegemoet ging, presenteerde De Kleine Winst in samenwerking met Disco Haro (of andersom) op 28 december 2007 de eerste editie van de ‘De Kleine Winst Top 100’.

Inmiddels zijn we bezig met de 5e editie. Want op zondag 28 december presenteren we weer de enige echte De Kleine Winst Top 100. Uiteraard kan wederom iedere huidige, voormalige en toekomstige (vaste) klant van de Kleine Winst en alle overige muziekliefhebber meedoen om deze lijst samen te stellen. Wat moet je daarvoor doen:

  1. Ga naar www.eetcafedekleinewinst.nl of bezoek ons op Facebook om de keuzelijst te aanschouwen óf bekijk de totale lijst in De Kleine Winst zelf (ook leuk)
  2. Maak een persoonlijke keuze van nummers waarvan jij vindt dat ze niet mogen ontbreken in de ‘De Kleine Winst Top 100’.
  3. Zet jouw meest favoriete nummer op 1, dit nummer krijgt 10 punten, nummer 2 krijgt 9 punten, enz. De nummer 10 krijgt 1 punt.
  4. Mocht jouw all-time favoriete nummer er niet bij staan, dan heb je de keuze om 3 eigen nummers in te brengen
  5. Stel jouw persoonlijke Top 10 samen en stuur hem op via email óf lever een papieren inschrijfformulier in bij De Kleine Winst zelf
  6. Volgens het aloude Top100 principe wordt het nummer met het hoogste aantal punten verkozen tot nummer 1
  7. Let op: je hebt de mogelijkheid om een persoonlijke tintje aan jouw keuze te geven door bij één van de platen uit jouw persoonlijke top 10 een verhaal te vermelden. Dat kan een spontane hartekreet zijn, een grappige anekdote, een flauwe opmerking of een emotioneel betoog. Alle verhalen worden beoordeeld door een deskundige jury en de winnaar ontvangt een leuke attentie.

 

Inschrijfformulier

Inschrijftermijn eindigt vrijdag 26 december om 23:59 uur

Download inschrijfformulier

 

De lijnen zijn geopend, er kan gestemd worden!

Net als elk jaar roepen we je op om mee te doen met het samenstellen van de DKW Top 100 door jouw favoriete top 10 allertijden in te leveren. Je mag kiezen uit een keuzelijst van ruim 2000 parels uit de popmuziek die je kunt vinden (en liken) op de facebookpagina’s van Disco Haro en van De Kleine Winst. Mocht jouw favoriete nummer daar niet bij zitten, dan mag je 3 eigen nummers in jouw lijstje zetten.

We leggen de lat hoog dit jaar en willen bij dit eerste lustrum een recordaantal lijsten (Paul heeft het over minimaal 300!) binnenhalen om zo een prachtige Top 100 te kunnen samenstellen. In De Kleine Winst zelf staat de lijst fier overeind ter inzage en heb je dus een geldig excuus (mocht je dat nodig hebben) om effe naar de Winst te gaan om jouw favoriete Top 10 in te vullen en in te leveren. Don’t let us down en doe mee!!!

Keuzelijst

Download keuzelijst