Skip to main content

Disco Haro en Eetcafé De Kleine Winst presenteren zondag 27 december 2015 de 6e editie van;

“De Kleine Winst Top 100”

Top-100-2015Ter meerdere ere en glorie van het feit dat Paul van der Sande in 1997 als uitbater van de Kleine Winst een veelbelovende toekomst tegemoet ging, presenteerde De Kleine Winst in samenwerking met Disco Haro (of andersom) 10 jaar later op 28 december 2007 de eerste editie van de ‘De Kleine Winst Top 100’. Inmiddels zijn we bezig met de 6e editie.

Op zondag 27 december presenteren we weer de enige echte De Kleine Winst Top 100. Uiteraard kan wederom iedere huidige, voormalige en toekomstige (vaste) klant van de Kleine Winst en alle overige muziek-liefhebber meedoen om deze lijst samen te stellen. Wat moet je daarvoor doen:

  1. Ga naar https://nl.surveymonkey.com/r/PCMJN32 of bezoek ons op Facebook om de keuzelijst te aanschouwen óf bekijk de totale lijst in De Kleine Winst zelf (ook leuk).
  2. Maak een persoonlijke keuze van nummers waarvan jij vindt dat ze niet mogen ontbreken in de ‘De Kleine Winst Top 100’.
  3. Zet jouw meest favoriete nummer op 1, dit nummer krijgt 10 punten, nummer 2 krijgt 9 punten, enz. De nummer 10 krijgt 1 punt. Mocht jouw all-time favoriete nummer er niet bij staan, dan heb je de keuze om 3 eigen nummers in te brengen.
  4. Stel jouw persoonlijke Top 10 samen en stuur hem op via email óf lever een papieren inschrijfformulier in bij De Kleine Winst zelf.
  5. Volgens het aloude Top100 principe wordt het nummer met het hoogste aantal punten verkozen tot nummer 1.
  6. Let op: je hebt de mogelijkheid om een persoonlijke tintje aan jouw keuze te geven door bij één van de platen uit jouw persoonlijke top 10 een verhaal te vermelden. Dat kan een spontane hartenkreet zijn, een grappige anekdote, een flauwe opmerking of een emotioneel betoog. Alle verhalen worden beoordeeld door een deskundige jury en de winnaar ontvangt een leuke attentie.

 

Inschrijfformulier

Inschrijftermijn eindigt vrijdag 25 december om 23:59 uur

Download inschrijfformulier

 

Keuzelijst

Download keuzelijst