Skip to main content

dkw-top-100

De traditie gaat voort! Eetcafé De Kleine Winst en Disco Haro presenteren op vrijdag 29 december vanaf 16.00 uur de 8e editie van De Kleine Winst Top 100!

De keuzelijst van een slordige 2000 nummers is opnieuw opgefrist en aangevuld met nieuwe liedjes waaruit jij 10 nummers kunt kiezen, waarvan jij vindt dat ze niet mogen ontbreken in de DKW Top 100.

Breng je stem uit en maak kans op het arrangement “The Dude” voor 4 personen bij Pins & Pints Bowling (t.w.v. € 56,00)!
Iedere inzender, ook degene die zijn lijst al heeft ingestuurd, maakt kans op deze prijs. De winnaar wordt woensdagavond, vlak voor het draaien van de nummer 1, bekend gemaakt.

Spelregels:

 1. Ga naar https://nl.surveymonkey.com/r/HWNFLYT om de keuzelijst te aanschouwen.
 2. Ook leuk: bekijk de totale lijst in De Kleine Winst zelf, neem plaats aan de bar en laat je inspireren om een mooie Top 10 samen te stellen.
 3. Maak een persoonlijke keuze van nummers waarvan jij vindt dat ze niet mogen ontbreken in de ‘De Kleine Winst Top 100 – editie 2017’.
 4. Zet jouw meest favoriete nummer op 1. Dit nummer krijgt 10 punten, nummer 2 krijgt 9 punten, enz. De nummer 10 krijgt 1 punt.
 5. Mocht jouw ‘all time favorite; er niet tussen staan, dan heb je de keuze om maximaal 3 eigen nummers in te brengen.
 6. Stel jouw persoonlijke Top 10 samen en stuur hem op via e-mail óf via onze enquête óf lever een papieren inschrijfformulier in bij De Kleine Winst zelf.
 7. Volgens het aloude Top 100 principe wordt het nummer met het hoogste aantal punten verkozen tot nummer 1.
 8. Let op: je hebt de mogelijkheid om een persoonlijke tintje aan jouw keuze te geven door bij één van de platen uit jouw persoonlijke top 10 een verhaal te vermelden. Dat kan een spontane hartekreet zijn, een grappige anekdote, een flauwe opmerking of een emotioneel betoog. Alle verhalen worden beoordeeld door een deskundige jury en de winnaar ontvangt een leuke attentie.

Inschrijftermijn eindigt woensdag 27 december om 23:59 uur.

Don’t let us down en doe mee!!!
https://www.facebook.com/events/937341463099366/

One Comment

 • Ton Doensen schreef:

  Allemaal hartstikke leuk maar als je geen Face book hebt en ook niet wil, wat dan?
  Waar kan ik mijn top 10 dan nog kwijt?

  mvg.

  TonD