Skip to main content

‘De Aanwinst’ – eten, drinken en live-muziek

De lockdown was niet voor iedereen een rustige tijd. Eetcafé De Kleine Winst zag in de coronaperiode een fantastische kans voorbijkomen en haakte daar meteen op in. De buurman, exploitant van café De Matchpoint in Nederweert, besloot de jas aan de wilgen te hangen en ermee te stoppen. Geen betere kans dan toen voor Paul en Neeltje van der Sande om hun horecazaak uit te breiden. Immers, er doet zich maar eenmaal de mogelijkheid voor om het pand van de buren te verkrijgen.

Verbouwing

Het naastgelegen pand biedt mogelijkheden om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een ruimere eetgelegenheid met behoud van het café en de mogelijkheid om een podium te creëren voor livemuziek. Het bleek dan ook een echte aanwinst. Omroep L1 sprak met Paul van der Sande over deze zet.

Wie in De Aanwinst binnenloopt ziet niets meer terug van de oude Matchpoint. Het pand werd volledig aangepakt. De tussenmuur met De Kleine Winst werd gesloopt en ook de keuken en de toilethoek moesten eraan geloven. Dit alles resulteerde in een nieuw ingerichte open ruimte, gezellig ingericht in de sfeer van De Kleine Winst, met een vernieuwd toiletblok en een actuele keuken waarin het nieuwe keukenteam zich volledig kan laten gelden. Ook het terras is flink uitgebreid.

Vandaag word er nog door iedereen hard gewerkt om de puntjes op de spreekwoordelijke “i” te zetten. Vanavond zijn we dan eindelijk geopend.

Voel je thuis

Van eetcafé naar grand café in de letterlijk zin van het woord. De Kleine Winst en De Aanwinst vormen één groot maar gezellig geheel waar je lekker kunt vertoeven. Om te borrelen met een snack, te lunchen of dineren. Waar je een feestje kunt houden en waar je kunt genieten van livemuziek. Een ware ontmoetingsplek waar je je thuis voelt.

Nieuwe kok aan de slag met de Josper Grill

Niet alleen de keuken is nieuw, maar ook de chefkok én de vleesbereidingsmethode. Een aanwinst voor het keukenteam is de komst van chefkok Dennis de Liefde. Hij introduceert de Josper Grill. Een mooie combinatie tussen grill en oven. Vergelijk het met een BBQ, maar dan een waarmee je ook kunt grillen, braseren én stoven. Een moderne vleesbereidingsmethode met die authentieke BBQ-smaak.

Vanaf maandag 6 september 2021 gaat de nieuwe menukaart in, inclusief overheerlijk bereide vleesgerechten op onze nieuwe Josper Grill.

Opening De Aanwinst mét nieuwe kaart

Vanaf vrijdag 13 augustus 2021 is De Aanwinst en het terras geopend. Ruim voor Nederweert kermis in het weekend van 28 augustus t/m 1 september 2021. Vanaf maandag 6 september 2021 gaat de nieuwe menukaart in, inclusief overheerlijk bereide vleesgerechten op de Josper Grill.

Kortom, De Aanwinst is ook voor Nederweert en omgeving een absolute aanwinst!

Tot snel!

Team De Kleine Winst

2 Comments

 • Trea en Wim schreef:

  Paul en Neeltje
  Heel veel succes met deze aanwinst. Het is inderdaad een aanwinst voor jullie, voor de kleine winst en voor heel Nederweert.
  Wij laten ons de komende tijd graag verrassen door, de nieuwe chef kok, de nieuwe menukaart en al het andere wat de kleine winst voor ons en de aanwinst al te bieden heeft.
  Nogmaals alle succes van de wereld gewenst voor jullie.
  Tot snel. Wim en Trea.

 • Rolf schreef:

  Goeiendag zeg, wat een prachtige aanwinst. En eindelijk iemand in de regio met een Josper grill in de keuken. Veel succes,

  Groet,

  Ria en Rolf

Plaats een reactie