Skip to main content

Dennis de Liefde, chefkok bij eetcafé De Kleine Winst, wint met zijn Magic Mayo de eerste prijs. De mayonaise is lekker romig, vol van smaak en heeft een mooie structuur. Hij bevat de kenmerkende smaak van kerrie en heeft een lekkere bite vanwege de pittige chilisaus. De lichtzoete gembersiroop ten slotte maakt dat je er maar van wilt blijven dooreten.

Magic Mayo

Deze saus maakt Dennis al vijftien jaar. Hij werkt nu drie jaar in eetcafé De Kleine Winst in Nederweert en ook hier is hij heel populair. “Gasten vragen er echt naar in de zaak. Regelmatig krijg ik zelfs de vraag of ik hem niet wil verkopen” aldus Dennis.

Maar zelf een saus op de markt zetten is nog niet zo eenvoudig. “Toen deze wedstrijd voorbij kwam hoefde ik niet lang na te denken. Deze mayo past goed in de lijn van de andere Legendary Mayonaises en hij is heel breed inzetbaar. Zelf serveren we hem bijvoorbeeld bij de friet, op een kipclubsandwich en op een hamburger. En zolang de gasten erom vragen, blijf ik hem maken. Deze eerste prijs is voor ons een extra bevestiging. Supergaaf!”, aldus een enthousiaste Dennis.

Plaats een reactie