Skip to main content

Op zondag 10 december organiseren 6 horecaondernemers uit Nederweert de Proeventocht. Tijdens dit jaarlijks event slaan Restaurant Diverso, Restaurant Bi-j Siem, Guulke eten & drinken, eetcafé de Kleine Winst / de Aanwinst, Elia Grieks Restaurant en IJssalon Florence de handen ineen om gasten te voorzien van heerlijke kleinere gerechten en een nagerecht. Spreek met vrienden of familie af om samen de proeventocht te beleven. Gezellig bijkletsen, lekker eten & drinken en samenzijn staan centraal.

Vanaf 12.00 uur (ijssalon Florence vanaf 14.00 uur) kun je bij 6 Nederweertse horecazaken een gerechtje gaan eten. De volgorde mag je zelf bepalen. Het is een verrassing wat ze gaan serveren. Nodig gezellige mensen uit om met je mee te gaan. Dit evenement staat voor een gezellige bourgondische zondagmiddag. Het einde is om 17.00 uur. Bij Eetcafé De kleine Winst en IJssalon Florence kun je nog wat langer terecht.

Je begint de proeventocht bij een van de locaties naar keuze en vervolgt de tocht in je eigen tempo. Er is géén vastgestelde route. Drankjes bestel en betaal je terplekke. Alle deelnemers zijn op loopafstand van elkaar te bereiken. Einde van de middag zal het extra druk zijn bij IJssalon Florence, dus let op je volgorde.

Tickets zijn te verkrijgen via proeventocht.nl

Tot dan!

Plaats een reactie