Skip to main content

Al vanaf 16 maart zijn de deuren van ons eetcafé gesloten en voor 1 juni mogen ze sowieso niet open. Gezondheid boven alles, maar dat betekent niet dat we onze gasten niet ontzettend missen.

Daarom opent op zaterdag 9 mei virtueel café De Aanwinst zijn deur. Vanaf 20.30 uur kan iedereen thuis voor de buis of de laptop “aanschuiven” aan de bar van ons café.

Paul zal zijn kasteleinsrol op zich nemen en Naard neemt plaats aan de bar. Er kunnen plaatjes worden aangevraagd (ja, zelfs van Ajax), vaste gasten komen door middel van een videoboodschap aan het woord en natuurlijk wordt er heel veel “schele zeiver” verkondigd. Uiteraard horen we ook graag hoe het met jullie gaat, dus wanneer je leuke boodschap hebt; spreek deze in of maak een leuke video (horizontaal opgenomen) en verstuur deze naar info@eetcafédekleinewinst.nl.

Of stuur een leuke anekdote in! De bieren uit het bierpakket worden besproken, en niet te vergeten opgedronken. Kortom; het belooft een speciale avond te worden in het nieuwe virtuele café De Aanwinst!

Om de avond compleet te maken (en om ons een beetje te steunen in deze toch wel moeilijke tijd) is het mogelijk om verschillende pakketten met daarin heerlijke hapjes en drankjes te bestellen. Deze pakketten zullen worden bezorgd (tijdstip in overleg) op zaterdagmiddag 9 mei.

Opgeven en bestellen voor de avond kan via info@eetcafedekleinewinst.nl.
Hopelijk “tot dan”!

Bekijk hier onze pakketten