Skip to main content

wat-willen-jullie-horen

Zaterdag 2 december is er in Cafe de Kleine Winst livemuziek. Dat gebeurt wel vaker, dus zo bijzonder is dat nou ook weer niet, ware het niet dat het die avond net iets anders gaat. De meeste muzikanten zijn vreemd voor elkaar. Dat wil zeggen…Sommigen kennen elkaar, spelen ook vaker met elkaar, maar sommigen hebben elkaar nog nooit gezien. Toch zijn ze een band voor die avond. Het is een combinatie van veel ervaring, talent, jonger en ouder, met diverse achtergronden en stijlen en…. met een belangrijke overeenkomst: Zij maken heel graag muziek!

Het zijn:
Kris van Son – Zang en gitaar
Tessa Hendrikx – Bas
Leroy Carli – Gitaar
Leon Smolenaers – Zang
Frenky Tuasuun – Zang
Thijs Verheul – Piano
Lennard Gillissen – Saxofoon
Bart van Deursen – Drums

De band past het repertoire aan op de wensen van het publiek. Zeg maar… U vraagt, wij draaien. Zou je een nummer willen meezingen? Ook leuk!
Het zou de band helpen om van te voren via een persoonlijk berichtje op Facebook of via deze website een nummer aan te vragen. Nu zijn er ontelbare genres, maar we willen ons beperken tot het populaire repertoire, zodat het ook binnen onze mogelijkheden blijft.

Vraag jij om een nummer wat binnen het bereik van zang en instrumenten blijft, dan zal het zeker gespeeld worden! Ook zal er lekker en provise gespeeld en gejamd worden. Hoe dan ook, het wordt een hele fijne avond!

Laat weten of je erbij bent! Bekijk hier het evenement op Facebook.